Маршрутку патрульні передали відповідальній особі перевізника / скріншот, ілюстрація

У Миколаєві сьогодні вранці водій маршрутки «Рута», перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, зіткнувся з тролейбусом.

Читайте такожУ центрі Дніпра дерево впало на маршрутку (фото)

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Миколаївської області, близько 08:00 на вулиці Новозаводська, 5 (Кінцева зупинка громадського транспорту) сталося ДТП за участі тролейбуса та маршрутного транспортного засобу «Рута».

Відео дня

«Водій маршрутки не розрахував відстань між транспортними засобами та, рухаючись заднім ходом, допустив зіткнення з тролейбусом», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час спілкування з водієм правоохоронці помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку в медичній установі. Результат огляду – 3.10 проміле.

«Водій не перебував на маршруті та не перевозив пасажирів», - уточнили в поліції.

Патрульні відсторонили водія від керування та склали відносно нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного/наркотичного сп’яніння), а також за ст. 124 КУпАП. Маршрутку патрульні передали відповідальній особі перевізника.

Як повідомляв УНІАН, у Києві внаслідок зіткнення маршрутки з вантажівкою травмовано 12 осіб.