Чоловік озброївся кухонною сокирою / facebook.com/kharkivpolice

Харківські патрульні затримали чоловіка, який взяв у заручники власних батьків. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Харкова у Facebook.

Повідомляється, що патрульні цієї ночі отримали виклик про те, що в одній з квартир будинку по вулиці Зерновій чути постріли, крики про допомогу та погрози. Прибувши за адресою, правоохоронці почули за зачиненими дверима звук предметів, що падають та благання про допомогу.

Читайте такожХарківські патрульні врятували пса із дротяної пастки (фото)

Відео дня

«Вже на місці події копам вдалось з'ясувати, що літнє подружжя тримає у заручниках власний син, можливо у стані алкогольного сп'яніння. У цій критичній ситуації інспектор патрульної поліції самотужки, ризикуючи власним життям та здоров'ям, проникнути по газовій трубі до балкону квартири на другому поверсі, відволікти 30-ти річного зловмисника озброєного кухонною сокирою та дати можливість постраждалим відчинити вхідні двері поліцейським, які й затримали сина, що незаконно позбавляв волі власних літніх батьків», - йдеться у повідомленні.

На місце була викликано слідчо-оперативна групу для фіксації слідів та обставин вчинення правопорушення.

Як повідомляв УНІАН, у Харкові внаслідок зіткнення іномарок загинули три людини, травми отримала 3-річна дитина. Аварія сталася, 2 січня, близько 3:20 сталося на Олексіївці в районі виїзду на Окружну дорогу.