УНІАН

Як передає УНІАН, про це повідомили журналістам медики харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги, куди доставили постраждалих внаслідок вибуху газового балону 28 січня у селищі Слобожанське Зміївського району.

За даними медиків, вчора, 31 січня, о 22:30 у лікарні швидкої і невідкладної допомоги помер 23-річний чоловік, який отримав 95% опіків тіла.

Читайте такожУ Слов'янську на території лікарні пролунав вибух

Відео дня

У вкрай важкому стані в медичному закладі залишається 23-річна дівчина. У неї 60% опіків тіла, а також забій грудної клітки і живота.

Як повідомляв УНІАН, 28 січня у селищі Слобожанське Зміївського району в двокімнатній квартирі п’ятиповерхового будинку стався вибух побутового газу. В результаті постраждали 43-річний господар квартири, його 23-річний син, 23-річна подруга сина та двоє найманих працівників, мешканців села Донець Зміївського району, 51 і 23 років.

Була проведена евакуація жителів будинку, а також відключення газопостачання та опалення під’їзду. Вибух стався через порушення правил користування газовим балоном при виконанні ремонтних робіт, пов’язаних з монтажем натяжної стелі.

Триває досудове розслідування за кримінальним провадженням, яке відкрито за ч. 2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Несумісні з життям опіки отримали 23 та 51-річні робітники (померли 31 та 30 січня відповідно), а також 43-річний власник помешкання (помер 31 січня).