dtp.kiev.ua

У Деснянському районі столиці сталася аварія, в результаті якої постраждали троє людей.

Читайте такожКривава ДТП в Одеській області: постраждала 3-річна дитина, 3 людини померли в реанімаціїЗ'ясувалося, що водій автомобіля Volkswagen Passat CC, який рухався від вулиці Миколи Закревського вулицею Теодора Драйзера в напрямку вулиці Бальзака, не впорався з керуванням через високу швидкість, передає Еспресо. В результаті на перетині вулиці Драйзера і проспекту Маяковського, тобто на перехресті з круговим рухом, він просто поїхав прямо.

Спочатку він збив дорожній знак, а потім врізався у відбійник, на якому автомобіль підлетів та, пролетівши у повітрі близько 20 м, впав з висоти приблизно 7-10 метрів у середину кола, де знаходиться пішохідний перехід.

Відео дня
dtp.kiev.ua

На той час людей на місці подій було мало, тож вдалося обійтися без жертв серед пішоходів. Тим не менш, одного хлопця падаюча з висоти 10 м автівка лише дивом не зачепила. Він розповів, що машина впала мало йому не на голову.

Хлопець першим підбіг до розбитої вщент автівки і надавав допомогу постраждалим - одну непритомну дівчину він витяг з машини, а згодом передав медикам швидкої допомоги.

Лікарі госпіталізували водія та його двох пасажирок з травмами різного ступеня важкості. Що ж стало причиною такого каскадерського трюку - встановлять правоохоронці.

dtp.kiev.ua