Злочинець представився як Максим Плохий / скріншот

Злочинець, який захопив заручників в Луцьку, у 09:25 подзвонив в поліцію і представився як Максим Плохий.

Подробиці про події та про злочинця на своїй сторінці у Facebook розповів заступник голови Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

Читайте такожЗахоплення заручників у Луцьку: терорист опублікував свої вимоги (фото)За його інформацією, в автобусі знаходиться близько 20 осіб. Злочинець заявив про те, що він озброєний, а автобус замінований.

Відео дня

"В мережі інтернет за авторством Максим Плохий є книга «Філософія Злочинця», яка описує перебування автора в місцях ув'язнення та його погляди на життя. Ось типовий уривок з цієї книги: «Мене 15 років виправляють, але я не виправився, а швидше навпаки – я ще більше став тим, хто я є. Чому? Тому, що я справляюся з самим собою і тому не виправляюся іншими. Тому, що я не продаю себе страхом. Мене можна вбити, але це не виправить. Я – це завжди Я, бо – Я Можу. Я Можу, тому що є лише одне, чого я не можу - не бути Злочинцем... Злочинець – це глибина і не може не бути ним той, у кого вона є. Обличчя Бога – в дзеркалі...", – написав Геращенко.

Як повідомляв УНІАН, у вівторок, 21 липня, на Театральній площі у Луцьку невідомий захопив автобус і забарикадувався в ньому.