На Львівщині сталася смертельна ДТП / фото Нацполіція, ua.depositphotos.com

Загинула 19-річна дівчина, яка вирішила покататися на капоті автомобіля, яким керував нетверезий водій. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Зазначається, що вчора, 13 жовтня, в одному з сіл Львівського району на дорозі виявлено тіло дівчини без ознак життя з травмою голови.

В поліції зазначають, що травми, виявлені на тілі дівчини, були нехарактерними для автонаїзду. Але пізніше встановили, що загибель була таки внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. 

Відео дня

Слідство встановило, що вночі 22-річний мешканець села, перебуваючи у стані алкогольного спяніння, керував автомобілем ВАЗ-2102, а загибла дівчина під час руху перебувала на капоті транспортного засобу. "Вона не втрималась та впала на проїзну частину, отримавши травму голови, від якої померла на місці події", - сказано в повідомленні.

Автомобіль правоохоронці розшукали та вилучили на арешмайданчик. Водій транспортного засобу затриманий, а суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі поліції, за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Страшна аварія в Кіровоградській області: через п'яного водія загинув військовий з маленькою донечкою

Як повідомляв УНІАН, у вересні в страшній аварії у Кіровоградській області загинув український військовий, а його дочка померла в лікарні. ДТП сталася через нетверезого водія на Skoda Fabia, який вилетів на зустрічну смугу руху.

40-річний сержант Микола Спащук приїхав у відпустку. Він з донькою Уляною і дружиною Оленою вирушили на захід України, щоб відвідати батька Миколи. 26 серпня сім'я поверталася додому. За кермом Skoda Octavia Tour був Микола,

Аварія сталася на трасі Стрий – Ізварине біля П'ятихаток. Від сильного удару машина військового вилетіла в кювет і перекинулася. Військовий загинув, а дружину і доньку доправили у лікарню. Дівчинку відвезли в реанімацію з черепно-мозковою травмою, але через пару хвилин вийшов лікар і сказав, що вона померла.  Після цієї новини у мами дічинки стався інсульт.

Винуватцем аварії виявився 30-річний Юрій С. Драгер показав 1,32 проміле алкоголю в крові.

Вас також можуть зацікавити новини: