Причини смертельної ДТП встановить слідство / фото Нацполіція

На Полтавщині внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою загинули двоє чоловіків, які працювали журналістами на одному із телеканалів України.

Читайте такожПід Києвом сталася масштабна ДТП з перекиданням (відео)

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Полтавській області, ДТП сталася сьогодні близько 12:00 на автошляху Решетилівка-Кобеляки-Царичанка-Дніпро, поблизу села Гайове Кобеляцької територіальної громади.

Відео дня

За попередньою інформацією, сталося зіткнення легкового автомобіля «Тойота» з вантажівкою «Вольво».

«Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля «Тойота» загинули. Загиблими виявилися двоє чоловіків, жителі Полтави, які працювали журналістами на одному із телеканалів України», - йдеться у повідомленні.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працює слідчо-оперативна група поліції. Встановлюються обставини та причини ДТП.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох і більше людей) Кримінального кодексу України.

Легковик, в якому їхали журналісти, зіткнувся з вантажівкою / фото Нацполіція

Як підтвердили кореспонденту УНІАН в облуправлінні поліції, у легковому автомобілі перебували регіональний кореспондент телеканалу «НТН» Володимир Непийпиво і оператор Костянтин Худолій. Вони разом довгий час працювали на телеканалі «Лтава».

Співчуття родинам загиблих висловив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

«Висловлюю щирі співчуття родинам загиблих полтавських журналістів Володимира Непийпива та Костянтина Худолія. Вони були професіоналами своєї справи, щирими, добрими людьми. Знав їх особисто. Передаю слова підтримки їхнім рідним, близьким і колегам. Світла пам’ять», - йдеться у дописі Синєгубова на сторінці у Facebook.

Вас також можуть зацікавити новини: