Мешканців довелося евакуювати / Фото: Нацполіція

У Рубіжному на Луганщині правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував підірвати квартиру у багатоповерховому будинку.

Подробиці інциденту розповіли у прес-службі поліції області.

Правоохоронців на місце полії викликала 69-річна жінка, яка повідомила, що ї не пускає додому 39-річний син.

Відео дня

"Прибувши на місце події поліцейські встановили, що чоловік закрився у квартирі на останньому поверсі 9 поверхового будинку та почав погрожувати співробітникам патрульної поліції підірвати гранатою квартиру", - йдеться у повідомленні.

Затриманий - раніше судимий чоловік / Фото: Нацполіція

Згодом правоохоронці оточили будинок та евакуювали мешканців. З чоловіком влаштували перемовини, однак вони не дали результату. 

"Під час перемовин чоловік постійно кидався речами з квартири, намагаючись влучити ними у правоохоронців, які стояли в оточенні та евакуйовували мешканців будинку", - додали у поліції.

У дію ввели поліцейську спецоперацію, а до штурму залучили спецназ КОРД. Квартиру взяли штурмом, а раніше судимого чоловіка затримали. Постраждалих немає.

Спецпризначенці провели штурм / Фото: Нацполіція

За фактом розпочато кримінальне провадження за статтями про незаконне поводження зі зброєю та завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності Кримінального кодексу.

"Мінування" в України: що відбувалося раніше