У Корольовському районному суді убивці обирають запобіжний захід / фото Obozrevatel

У Житомирі сьогодні судять чоловіка, який вчора вночі застрелив з мисливської рушниці 7 людей на Житомирщині.

Читайте такожРозстріл військових на Житомирщині: стрілку обиратимуть запобіжний захід з посиленою охороною (фото)

Як передає кореспондент УНІАН, засідання проходить у Корольовському районному суді міста Житомира.

Відео дня

Цей суд обирає чоловікові запобіжний захід. У залу суду підозрюваний зайшов під конвоєм у бронежилеті та захисній масці.

Покази чоловіка суд розглядає у закритому режимі, також у Корольовському районному суді присутні близько 50 правоохоронців.

фото ГУНП в Житомирській областіФото ГУНП в Житомирській області

Як повідомляв УНІАН, вчора чоловіку, що  застрелив з мисливської рушниці 7 людей на Житомирщині, повідомлено про підозру.

За даними слідства, 22 травня на березі ставка неподалік села Новоселиця Попільнянського району у орендаря водойми виник конфлікт з його знайомими, з якими він напередодні розпивав спиртні напої на тому ж місці. ”Під час конфлікту підозрюваний з мисливської рушниці ІЖ-58 умисно протиправно заподіяв смерть 7 особам. Серед вбитих – колишні учасники Операції об’єднаних сил, військовослужбовці Нацгвардії та волонтери”, - повідомили в прокуратурі.

Орендаря водойми було затримано у порядку ст. 208 КПК, з місця події вилучено мисливську рушницю. Причини конфлікту та обставини вчинення кримінального правопорушення встановлюються.

Фото ГУНП в Житомирській області

Як повідомляв УНІАН, серед жертв убивці з Попільнянського району Житомирщини – нацгвардійці та волонтери. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили 5 одиниць зброї. Встановлено, що вона зареєстрована та належить учасникам події.