Тривають заходи із затримання всіх учасників стрілянини у Броварах / фото Нацполіція

Сьогодні, 4 червня, працівники Управління стратегічних розслідувань Національної поліції у Київській області, Броварського відділу поліції, Броварської місцевої прокуратури за участю підрозділу поліції особливого призначення провели санкціоновані обшуки за місцями можливого перебування співорганізатора та членів стрілянини у Броварах.

Про це йдеться у повідомленні на сайті МВС з посиланням на Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Читайте такожНа Харківщині озброєні сокирою та палицями молодики розтрощили поліцейське авто (фото)

Відео дня

За результатами обшуків вилучено рушниці, карабіни, пістолети, ножі, амуніцію для особистого захисту, речі, у які, ймовірно, були одягнені особи під час перестрілки, «чорнові» записи.

Тривають заходи із затримання всіх учасників стрілянини у Броварах.

Як повідомляв УНІАН, 29 травня у Броварах Київської області стався конфлікт зі стріляниною за участю близько 100 осіб, пов'язаний з розподілом міжміських пасажирських перевезень.

Внаслідок конфлікту постраждали троє осіб, двоє з них були госпіталізовані з вогнепальними пораненнями.

Порушено кримінальні провадження у ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), а також за ст. 15 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України.