Суд виніс вирок чоловіку, який зарізав 8-річного хлопчика \ Фото УНІАН

У Харкові Чугуївський районний суд виніс вирок психічно хворому чоловіку, який завдав 8-річному хлопчику не менше 32 ударів ножем.

За даними суду, обвинувачений – уродженець Грузії, громадянин України, має сім класів освіти. Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік 3 вересня 2017 року разом із 8-річним хлопчиком вживав алкогольні напої на кладовищі та збирав цукерки. Коли дитина після випитого знепритомніла, він дістав ніж, який також знайшов на могилі, та завдав 8-річному хлопчику не менше 32 ударів.

Судом встановлено, що обвинувачений перебуває на обліку у психіатра з діагнозом помірна розумова відсталість.

Відео дня

Читайте такожНа Житомирщині 15-річна дівчина зарізала свого хлопця й заховала тіло під завалами цегли (відео)

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину за п. п. 2, 4 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу та призначив покарання у виді 15 років позбавлення волі.

Тіло хлопчика тільки 27 жовтня 2017 року виявили місцеві жителі. Загиблим виявився учень 2 класу школи-інтернату, який із 3 вересня 2017 року перебував у розшуку, повідомляє Depo.Харків.

Вбивця хлопчика правоохоронцям зізнався, що на кладовищі напоїв дитину і дочекався поки той знепритомніє та відніс його тіло у кущі, де завдав поранення ножем. Він сказав, що подумав, що малий зазіхає на його право збирати з могил солодощі та напої. Свою жорстокість пояснив тим, що йому подобається колір крові. Після вбивства чоловік щодня приходив на кладовище, щоб подивитися, як розкладається людське тіло.

Вас також можуть зацікавити новини