У Києві "замнували" усі школи / фото ua.depositphotos.com

У Києві надійшло повідомлення про мінування усіх середніх шкіл та коледжів. Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація у Telegram.

"Столична поліція знову отримала повідомлення щодо замінування усіх середніх шкіл та коледжів Києва. Працівники поліції, підрозділи ДСНС вживають необхідних заходів", - йдеться у повідомленні.

"Щодо евакуації дітей та вчителів з приміщень, рішення буде прийматися додатково адміністрацією навчальних закладів та поліцією. Зберігайте спокій та слідкуйте за оновленням інформації", - заявили в КМВА.

Відео дня

При цьому, раніше, 1 вересня, також було повідомлення про замінування усіх шкіл. Після ретельної перевірки ця інформація не підтвердилася.

Новий навчальний рік в Україні: що відомо

Як повідомляв УНІАН, навчальний рік 2023/2024 розпочався 1 вересня. Форми навчання в закладах освіти визначають обласні воєнні адміністрації на місцях з урахуванням безпекової ситуації.

За даними Міносвіти з 3 млн. 951 тис. школярів очно будуть навчатися 45 % школярів, 30 % - в змішаній формі і тільки 25 % - зовсім дистанційно. Також відомом, що 500 тисяч українських школярів перебуває за кордоном.

Вас також можуть зацікавити новини: