Військовий напав на поліцейського та покусав /фото УНІАН

В Одеській області затримано військовослужбовця, який сокирою вибивав двері чужої квартири і покусав поліцейського.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Одеській області, інцидент стався вчора в Роздільнянському районі.

"У поліцію надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що чоловік у військовій формі сокирою намагається вирубати двері в одну з квартир на 5-му поверсі", - повідомили в поліції.

Відео дня

Правоохоронці прибули на місце. Під час затримання зловмисник вкусив поліцейського за руку. Імовірно, він був під впливом наркотичних засобів.

Читайте такожУ Тернополі чоловік три дні підпалював та трощив авто в різних районах міста (відео)Як встановили правоохоронці, перед інцидентом стався конфлікт між 22-річним підозрюваним і його "колегою, що проживав у згаданій квартирі".

Порушника затримали. За даним фактом відкрито провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Як повідомили в соціальних мережах очевидці, інцидент стався в селищі Лиманське. Затриманий - військовослужбовець (офіцер). У нього була сокира і предмет, схожий на ніж. Опонент, у квартирі якого затриманий намагався вибити двері, також є військовослужбовцем.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Кривому Розі водій після аварії прокусив руку патрульному поліцейському і вдарив співробітника Національної гвардії.

За словами прес-служби патрульної поліції міста, один з учасників, 42-річний водій Volkswagen, був п'яний. Під час спілкування з поліцейськими він погрожував фізичною розправою, а потім наніс тілесні ушкодження.

Вас також можуть зацікавити наступні новини