Харків. 19 травня. УНІАН. Готується ще один приїзд до Харкова Тимчасової слідчої комісії Верховної ради України, яка займається розслідуванням зловживань міської влади.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на прес-конференції народний депутат України, керівник харківського БЮТу Олександр ФЕЛЬДМАН.

Крім того, зазначив він, готується також і приїзд до Харкова парламентського комітету з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю, з комісією і Комітетом працює багато людей, у тому числі й сам народний депутат, вивчається велика кількість матеріалів.

Відео дня

«Я працюю зі слідчою комісією, працює велика кількість людей, є велика кількість матеріалів, які вивчаються, і готується наступний приїзд ТСК до Харкова, готується також приїзд Комітету з корупції та боротьби з організованою злочинністю», - сказав О.ФЕЛЬДМАН. 

На запитання, коли можна очікувати приїзду до Харкова Комітету й ТСК, він зазначив, що ніхто сьогодні не буде «педалювати» цей процес, аби «приїзд чи робота цього Комітету були все-таки продуктивними і дали якісь результати. Вони самі вирішать, коли вони будуть готові».

Як повідмляв УНІАН, 7 березня Верховна рада України створила Тимчасову слідчу комісію з розслідування діяльності міської влади Харкова.

Згідно з Постановою, завдання ТСК - розслідування обставин щодо фактів порушення Конституції України, законів України міським головою Харкова Михайлом ДОБКІНИМ та секретарем Харківської міськради Геннадієм КЕРНЕСОМ у системі тарифних, майнових, земельних, бюджетних та фінансових відносин при виконанні ними своїх службових обов’язків.