Львів. 18 лютого. УНІАН. Львівський губернатор Михайло Цимбалюк виступає за те, щоб на державному рівні підтримувати такі підприємства, як ЗАТ «Галичина». Про це він заявив сьогодні під час перебування з візитом на підприємстві.

«Галичина» планує розширяти виробничі потужності

«Ми повинні підтримувати на державному рівні такі підприємства, як ЗАТ «Галичина». Це підприємство є одним з найпотужніших у Західній Україні і розвивається, не дивлячись на фінансову кризу збільшує кількість працюючих. Підприємство планує розширяти виробничі потужності», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Відео дня

«Крім того, ми маємо підтримувати фермерів, господарства, де є 4-10 корів, створювати пункти заготівлі молока. Необхідно на обласному рівні затвердити програму розвитку молочної галузі», – додав губернатор.

«Галичина» планує розширяти виробничі потужності

Довідка УНІАН. ЗАТ «Галичина» – українська молочна компанія, заснована у 1998 році. На сьогодні молочна компанія «Галичина» є лідером з виробництва кисломолочної продукції та входить до трійки найбільших виробників йогуртів в Україні. Частка ринку компанії в сегменті йогуртів за підсумками 2009 року становить 14,9%, в кисломолочній продукції - понад 10%.

Структура підприємства: цех цільномолочної продукції (потужність 320 тонн на добу), цех сухого молока (потужність 30,0 тонн на добу), маслоцех (потужність 20,0 тонн на добу). Спеціалізація: переробка молока та виготовлення кисломолочної продукції в широкому асортименті, масло, спред, молоко та сухе молоко. Кількість  працюючих - 3184 осіб. За 2010 рік створено 887 додаткових робочих місць.