Львівська область. 17 березня. УНІАН. До села Іванів Старосамбірського району буде відновлено рух автотранспорту та організовано торгівлю товарами першої необхідності вже до кінця цього місяця. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Старосамбірська РДА на  виконання доручення голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Цимбалюка у прямому ефірі програми «Особистий прийом» від 4 березня щодо звернень мешканців с.Іванів Чаплівської сільської ради, провела спільну нараду з керівниками автотранспортних підприємств та дорожньою службою району, щодо транспортного забезпечення с.Іванів.

Зараз філією «Старосамбірський райавтодор»  проводяться роботи, щодо приведення дороги на ділянці Засадки – Іванів до належного експлуатаційного стану та облаштування місця розвороту для транспортних засобів. Після завершення цих робіт з 25 березня буде відновлено рух пасажирського транспорту до с.Іванів.

Відео дня

Крім того, з 25 березня буде організовано торгівлю товарами першої необхідності в с.Іванів. Зараз проводяться заходи власником приміщення магазину щодо приведення його до належного санітарного стану та завезення товарів.