Львів. 17 червня. УНІАН. Більш як половина мешканців Львівщини відвідують сімейних лікарів. Про це напередодні Дня медичного працівника зазначив начальник головного управління охорони здоров'я Львівської ОДА Сергій Федоренко.

Про це УНІАН повідомили у відділі зв’язків із громадськістю Львівської ОДА.

«За останні роки більш ніж у 10 разів (з 25 до 265 одиниць) зросла кількість закладів загальної практики-сімейної медицини – вже  перепрофільовано понад 86% сільських лікарських амбулаторій.  Понад 50% населення Львівщини спостерігається у лікарів загальної практики - сімейної медицини», - зазначив С.Федоренко.

Відео дня

За словами начальника головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА, у нашій області також активно готуються до Євро-2012. «У межах підготовки до Євро-2012, створено «зелену зону» для надання невідкладної допомоги - відкрито філії обласного центру медицини катастроф - пункти екстреної медицини у Миколаївській, Буській і Жовківській ЦРЛ, які забезпечені новими реанімобілями, відділенням інтервенційної радіології. Впроваджуються нові медичні технології в межах проекту «Телемедицина»», - підсумував С.Федоренко.