Львів. 12 жовтня. УНІАН. Сьогодні розпочинає роботу Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності. Про це повідомила начальник управління розвитку туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Гамкало.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Основним завданням цьогорічного Форуму є презентація туристичних продуктів Львівщини до Євро-2012. На ньому будуть представлені кілька тематичних напрямків: туризм, індустрія розваг, готельний і ресторанний бізнес.

Відео дня

У рамках Форуму працюватимуть ХІІ Міжнародна виставка-ярмарок ТурЕКСПО-2011”, V Спеціалізована виставка „Готельний та ресторанний бізнес”, ІV Спеціалізована виставка „Континент розваг”, а також ряд заходів для спеціалістів туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.

12 жовтня відбудеться семінар-презентація «Туристичні продукти та об'єкти інфраструктури Львівщини до Євро-2012», де будуть презентовані Путівник придорожньої інфраструктури Львівщини, а також нові можливості стадіону «Арена-Львів» та Міжнародного аеропорту «Львів». На виставці буде представлена велика група спеціалізованих видань України, які працюють у сфері туризму, готельного та розважального бізнесу.
    
13 жовтня проводитимуться майстер-клас «Гостинна комунікація у ресторані» та конференція «Зміни у законодавстві та адмінреформа. Чого чекати готелям та ресторанам напередодні Євро-2012». Крім того, відбудеться ІІ Конкурс професійних кухарів «ПРОСТО. Їжа без пафосу!», основною метою якого є популяризація здорової, смачної та простої у приготуванні їжі.

Яскравою складовою форуму стануть експозиції „Яворівської іграшки” та „Ляльки-мотанки”, які вирізняються самобутністю та яскравою колористикою, а також автентичний бойківський танець на бочках.

Форум розпочне свою роботу 12 жовтня об 11:00, 13 жовтня о 10:00 та проходитиме у Палаці мистецтв.