В аварії загинули шестеро осіб / Фото: Нацполіція

У поліції розкрили подробиці жахливої дорожньої аварії, що сталася сьогодні в Одеській області і забрала життя шістьох осіб.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції регіону.

"Усі учасники дорожньо-транспортної пригоди встановлені. В автомобілі "ВАЗ" їхали четверо 23-річних чоловіків. Вони - колишні однокласники, жителі Ренійського району. Хлопці поверталися з відпочинку та усі загинули на місці пригоди. У зустрічному напрямку, до с. Приморське Кілійського району, на автомобілі Mitsubishi Outlander їхали п'ятеро членів родини з Ізмаїла. 63-річний водій та його 60-річна дружина, яка сиділа на передньому сидінні, загинули на місці, ще троє - у лікарні", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожНа трасі Одещини, де в аварії загинули шестеро осіб, трапилась нова ДТП

Правоохоронці попередньо встановили, що зіткнення транспортних засобів сталося, коли "ВАЗ" виїхав на зустрічну смугу.

"За вказаним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В рамках провадження призначено низку експертиз", - зазначили у поліції.

У прес-службі Одеської обласної державної адміністрації повідомили, що ДТП сталося за п'ять кілометрів від села Саф'яни. На місце пригоди було направлено три бригади «швидкої» допомоги.

Постраждалих доставлено до Ізмаїльської лікарні. Зокрема, госпіталізовано 35-річного чоловіка і його 30-річну дружину, обидва в тяжкому стані. У чоловіка - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом шийки правого стегна. У жінки - закритий перелом лівого стегна, гостра реакція на стрес.

До цієї ж лікарні доставлено їхнього малолітнього сина. Відзначається, що його стан оцінюється медиками як задовільний. В ОДА стверджують, що загрози життю дитини немає.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 18 липня, на Одещині в результаті ДТП загинули шестеро людей, ще трьох госпіталізовано, зокрема й дитину 2018 року народження.