Завтра у багатьох областях пройде сніг / УНІАН

У п'ятницю, 11 січня, у більшості регіонів України очікуються снігопади та потепління, лише на заході та півночі збережеться холодна погода.

Читайте такожВідлига, сніг та хуртовини: якою буде погода в Україні наступного тижня

Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко у Facebook. 

Відео дня

"11 січня в Україні метеорологічні умови будуть на всі смаки. Очікується мороз, очікується тепло, снігопади, дощі, хуртовини, ожеледь, щільні хмари й зимове холодне сонце.

Але не в одному кошику. На заході та півночі суттєвих опадів не передбачається, подекуди сонце навіть відштовхне хмари. Лише на Сумщині ймовірний сніг", - пише вона.

За прогнозом Діденко, у західних та північних областях вночі -7...-15 градусів, завтра вдень -5...-12 градусів.

На півдні, сході та у більшості центральних областей України (окрім Вінниччини, там до -8 градусів) буде тепло, від 2 градусів морозу до 4 градусів тепла, у Криму +4...+8 градусів.

У цих регіонах пройдуть мокрий сніг та дощ, помірні опади можуть переходити у сильні, очікується штормовий вітер, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця.

У Києві завтра вночі -10...-12 градусів, вдень -8...-10 градусів. 12 січня вночі ще буде холодно, вдень мороз послабне. Йтиме сніг.

Нагадаємо, протягом 10-11 січня у багатьох регіонах України очікується погіршення погодних умов, оголошено штормове попередження.