Жителям кількох регіонів України варто готуватися до сильного морозу / фото pixabay.com

Погода 5 січня в Україні спрогнозована хмарна, у низці регіоні очікуються опади, а у двох областях "вгатить" сильний мороз.

Вночі на півночі Сумської та Чернігівської областей прогнозується -8…-13 градусів, а вдень - від 0 до -5, поділився Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook. У цих регіонах може бути ожеледь. Місцями на півночі можлива ожеледиця.

Синоптики зазначили, що в південній частині нашої держави у п'ятницю температура може становити +7…+12. "Невеликий дощ та мокрий сніг, вночі на Закарпатті та Івано-Франківщині, вдень на сході країни помірні опади… Вітер переважно західний, 7-12 м/с, у західних областях вночі та вранці місцями пориви 15-20 м/с", - підкреслили в Гідрометцентрі.

Відео дня

Жителів кількох областей України попередили про сильний мороз / карта з facebook.com/UkrHMC

Важливі новини України про погоду - сьогодні це варто прочитати

Укргідрометцентр вже повідомляв, яка погода очікується 5 січня в Київській області. Синоптики підкреслили, що можливий невеликий дощ та мокрий сніг. У Гідрометцентрі додали, що у деяких місцях на дорогах може бути ожеледиця.

Температура завтра на Київщині вночі та упродовж дня прогнозується у межах 0...5 градусів тепла. У столиці Україні може бути трохи тепліше - в Києві очікується від +2 до +4 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: