Погода на вихідних / Фото ua.depositphotos.com

На вихідних, 19 і 20 листопада, в Україні будуть спостерігатися температурні контрасти. Найхолодніше буде на заході країни, де навіть вдень очікується "мінус". Найтепліша погода традиційно буде в південних областях, де стовпчики термометрів покажуть +8°...+15°, а в Криму навіть - до +20°.

Також на вихідних буде багато опадів у вигляді снігу, мокрого снігу та дощів. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, температура повітря вночі -2°, вдень 0°, сніг з дощем. У неділю вночі очікується -7°, а вдень - до -2°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

Відео дня

У Львові в суботу вночі -7°, вдень -4°, невелика хмарність. У неділю вночі -6°, вдень -2°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Луцьку в суботу вночі -5°, вдень -2°, хмарно з проясненнями. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі -6°, вдень -3°, сніг.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря -3°...+1°, мокрий сніг. У неділю температура буде -6°...-1, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +2°, вдень +13°. У неділю-похмуро, +3°...+11°, невеликий дощ.

У Харкові в суботу температура вночі складе -2°, вдень +6°, похмуро, суцільна хмарність, дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть -3°...0°, похмуро, сніг.

У Дніпрі в суботу-невелика хмарність, температура вночі +2°, вдень +13°, дощ. У неділю температура становитиме -1°...+4°, похмуро, сніг з дощем.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +8°...+14°, сильний дощ. У неділю-невелика хмарність, +5°...+20°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі +5°, вдень +12°, дощі з грозами. У неділю вночі очікується +2°, вдень +8°, похмуро.

У Краматорську в суботу буде похмуро, невеликий дощ. Температура вночі +2, вдень +10°. У неділю буде похмуро, дощ, вночі -1°, вдень +3°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -1°, вдень +10°. У неділю - похмуро, температура становитиме 0°, вдень +3°, дощ.

Погода в Україні 19 листопада / фото УНІАН
Погода в Україні 20 листопада / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарно з проясненнями, температура вночі -6°, вдень до -3°. У неділю вночі температура становитиме -7°, вдень стовпчики термометрів покажуть +4°, похмуро, сніг.

У Моршині на Львівщині в суботу буде невелика хмарність, вночі -4°, вдень -6°. У неділю - похмуро, невеликий сніг. Температура становитиме -7°...-2°.

У Трускавці в суботу буде невелика хмарність, температура до +5°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура -7°...-2°, сніг.

У Сваляві завтра очікується хмарна погода з проясненнями, до -1°. У неділю - похмуро, -1°...+2°, дощ.

У Затоці в суботу - практично безхмарно, вночі +13°, вдень +7°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +4°...+16°, невеликий дощ.

У Бердянську в суботу буде невелика хмарність, температура до +14°, дощ. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +1°...+8°, невеликий дощ.

Вас також можуть зацікавити новини: