Синоптики попередили про небезпечне погодне явище в Україні / фото Eric Michelat/Pixabay

Гідрометцентр розмістив прогноз погоди для України на понеділок, 11 грудня, й попередив, що сьогодні небезпечні метеорологічні явища загрожують східним та центральним регіонам.

У центрі та на сході спрогнозовано ожеледь, на дорогах буде ожеледиця, попередив Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook. За його даними, через несприятливі погодні умови рух транспорту може порушитися на окремих ділянках доріг та вулиць.

"...Попередження про небезпечні метеорологічні явища в Україні. До кінця доби 10 грудня та впродовж 11 грудня у східних та центральних областях ожеледь, на дорогах ожеледиця. І рівень небезпечності, жовтий...", - йдеться у повідомленні. 

Відео дня
Гідрометцентр попередив про небезпечне погодне явище в Україні / карта facebook.com/UkrHMC

Синоптики додали, що в нашій державі сьогодні очікується хмарна погода, на частині півдня місцями можливий туман. На Закарпатті й у східних регіонах прогнозується мокрий сніг і дощ.

"Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла; вночі у східних та західних областях 1-6° морозу, вдень у південній частині 3-8° тепла", - зазначили в Гідрометцентрі.

Гідрометцентр попередив українців про небезпечне погодне явище / карта facebook.com/UkrHMC

Погода в Київській області на сьогодні спрогнозована така - буде хмарно, очікується невеликий мокрий сніг і дощ. Подекуди на дорогах може бути слизько. Нічна й денна температура  може коливатися від -3 до +2 градусів. У Києві вночі та вдень спрогнозовано близько 0 градусів.

У центрі уваги погода - синоптик спрогнозувала потепління в Києві

Синоптик Наталка Діденко поділилася, що 10 грудня й у наступні дні буде поступово зростати температура повітря. 

За прогнозом експерта, 11 грудня у Києві буде хмарно, туманно і сиро, а температура повітря спрогнозирована плюсова. Діденко зазначала, що у денні години в столиці України очікується +1 градус.

Вас також можуть зацікавити новини: