Погода на сьогодні / фото ua.depositphotos.com

Початок жовтня в більшості областей України буде теплим і сухим. У багатьох регіонах стовпчики термометрів покажуть комфортні +22°...+26°. Однак не обійдеться без дощів. Сьогодні опади очікуються на заході України, а також місцями на півночі і в Харківській області.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні тепло розподілиться нерівномірно. У Волинській, Рівненській, Львівській та Тернопільській областях буде найпрохолодніше, +15°...+16°.  На Хмельниччині та Закарпатті очікується до +18°, а в Івано-Франківській та Чернівецькій областях буде до +21° і до +24° відповідно. Повсюдно очікуються дощі, місцями сильні і грозами. Лише в Чернівецькій області ймовірність опадів нижча.

Відео дня

На півночі України сьогодні буде +17°...+19°, а на Сумщині повітря прогріється до +22°. У Житомирській та Сумській областях пройдуть дощі.

Жителів центру України чекає комфортна суха погода. Тут 1 жовтня повітря прогріється до +22°...+26°, у більшості областей буде невелика хмарність.

На сході також буде тепло, +22°...+25°. У Харкові очікується злива, а на решті території переважатиме суха погода й невелика хмарність.

На півдні України сьогодні традиційно буде найтепліше. Тут стовпчики теромометрів покажуть +24°...+26°. Без опадів, невелика хмарність, а в Криму - практично безхмарно.

Погода в Україні 1 жовтня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: