Найближчими днями у Києві періодично будуть опади / фото Віктор Ковальчук, УНІАН

На цьому тижні по Київщині очікується мінлива та динамічна погода з періодичними дощами та мокрим снігом. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

Сьогодні столиця ще перебуватиме в полі зниженого тиску, подекуди по області можливий невеликий сніг. Проте вже середу погоду формуватиме поле підвищеного тиску, тому очікується більше прояснень, без опадів та зниження температури.

"В четвер надійдуть атмосферні фронти і принесуть опади - вночі сніг, який вдень перейде в дощ, адже температура підвищиться до плюсових значень", - кажуть в Укргідрометцентрі.

Відео дня

Наприкінці тижня знову очікується зниження температури. Мокрий сніг пройде в п'ятницю, а в суботу вже буде без опадів.

Найближчими днями у Києві періодично будуть дощі та мокрий сніг / фото Укргідрометцентр

В Україні очікується зміна погоди - що відомо

Синоптик Наталка Діденко прогнозує короткочасне похолодання. За її даними,  найхолоднішим буде 17 січня та ніч 18 січня. Але вже вдень 18 січня різко потеплішає - майже вся Україна опиниться в дощах, а отже й у теплій "плюсовій" погоді.

Надалі, за її словами, до кінця і тижня, і місяця, у нас в країні переважатиме тепла повітряна маса, але з певними коливаннями.

Про коливання температури найближчими днями кажуть і в Укргідрометцентрі. Там попереджають, що 17 січня в Україні похолоднішає, а 18 числа температура помітно підвищиться, але водночас посилиться вітер і пройдуть дощі.

Вас також можуть зацікавити новини: