З 2 квітня погода в Україні почне погіршуватися / фото Rajesh Balouria /Pixabay

Перший тиждень квітня в Україні принесе нам нестабільну погоду. 1 квітня ще буде неймовірно тепло, проте вже з вівторка, 2 квітня, погода почне змінюватися. Першими це відчують жителі західних областей, а з 3 числа похолодання і дощі поширяться і на решту території країни. До кінця тижня погода почне стабілізуватися - стовпчики термометрів знову поповзуть вгору. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

1 квітня на нас чекає переважно похмура, проте суха і дуже тепла погода. Стовпчики термометрів практично по всій країні покажуть +20°...+26°.

1 квітня в Україні буде по-літньому тепло / фото УНІАН

2 квітня із заходу до нас прийдуть дощі. Опади зачеплять також і північні області, місцями будуть грози. Разом із дощами очікується і похолодання - у західних областях температура знизиться до +17°...+20°. На решті території поки ще буде сухо і тепло, +20°...+25°, а в Криму - до +27°.

Відео дня
2 квітня на заході України похолодає і пройдуть дощі / фото УНІАН

У середу, 3 квітня, похолодання охопить уже всю Україну. Температура знизиться до +13°...+19°. Місцями на заході та півночі пройдуть невеликі дощі.

3 квітня похолодання охопить уже всю країну / фото УНІАН

У середині тижня, 4 квітня, похолодання в Україні продовжиться. На заході буде +11°....+16°, а на півночі температура впаде до +10°...+13°.

У Вінницькій, Черкаській та Харківській областях буде +12°...+15°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +17°...+21°.

Місцями на заході, півночі та в центральній частині дощитиме.

4 квітня похолодання в Україні продовжиться / фото УНІАН

Перед вихідними опадів в Україні поменшає. 5 квітня очікується мінлива хмарність, а температура буде в межах +12°...+19°.

5 квітня опадів в Україні стане менше, але температура не підвищиться / фото УНІАН

У суботу, 6 квітня, в Україні місцями пройдуть дощі, а до кінця тижня погода почне стабілізуватися. 7 квітня стовпчики термометрів у багатьох областях уже покажуть +16°...+20°, проте в північній частині все ще буде свіжо, +12°...+15°.

6 квітня місцями в Україні пройдуть дощі / фото УНІАН
7 квітня погода в Україні почне поліпшуватися / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: