Погода в Україні на вихідні / фото Pixabay

Найближчими вихідними, 24 і 25 грудня, погода в Україні буде теплою і мокрою. Практично по всій країні очікуються дощі, які будуть і в суботу, і в неділю. Місцями опади будуть сильними і в супроводі або з переходом в мокрий сніг. І вдень, і вночі по всій країні очікується плюсова температура, лише найближчої ночі на крайньому сході може бути до -1°. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +2°, вдень +4°, легкий дощ. У неділю вночі очікується 0°, а вдень +2°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг.

У Львові в суботу вночі +4°, вдень +7°, похмуро, суцільна хмарність, сильний дощ. У неділю вночі +1°, вдень +6°, невелика хмарність.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі +2°, вдень +4°, похмуро, суцільна хмарність, сильний дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі +2°, вдень +4°, невеликий дощ.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність, сильний дощ. Температура повітря +2°...+3°. У неділю температура буде +1°...+4, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +3°, вдень +6°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, +5°...+7°.

У Харкові в суботу температура вночі складе +2°, вдень +4°, похмуро, суцільна хмарність, сильний дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть +2°...+4°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ.

У Дніпрі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +3°, вдень +5°, невеликий дощ. У неділю температура становитиме +3°...+6°, похмуро, суцільна хмарність, сильний дощ.

У Сімферополі в суботу - хмарно з проясненнями, +3°...+7°. У неділю - похмуро, +3°...+6°, сильний дощ.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі +1°, вдень +3°. У неділю вночі очікується +1°, вдень +4°, похмуро, суцільна хмарність.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +1, вдень +5°, невеликий дощ. У неділю буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +1°, вдень +3°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +1°, вдень +4°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме 0°, вдень +2°.

Погода в Україні 24 грудня / фото УНІАН
Погода в Україні 25 грудня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, невеликий дощ, температура вночі +3°, вдень до +4°. У неділю вночі температура становитиме +2°, вдень стовпчики термометрів покажуть +4°, невелика хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +6°, вдень +8°, дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура складе +6°...+7°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +8°, дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура до +6°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +5°, дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, +2°...+5°.

У Затоці в суботу-хмарно з проясненнями, вночі +0°, вдень +7°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +5°...+8°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, температура +1°...+3°. У неділю - похмуро, температура +2°...+5°.

Вас також можуть зацікавити новини: