Ночами в Україні будуть невеликі морози / фото REUTERS

На вихідних, 21 і 22 січня, в Україні продовжиться поступове зниження температури. У більшості областей в денний час буде від "нуля" до +6°, лише в окремих областях і на півдні буде тепліше, +7°...+12°. Вночі ж температура місцями опускатиметься до -1°...-4°. В окремих областях на правому березі Дніпра пройдуть дощі, але вони не будуть сильними. Про це повідомляє Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде хмарно з проясненнями, температура повітря вночі 0°, вдень +4°. У неділю вночі очікується +1°, а вдень +3°, похмуро, суцільна хмарність.

У Львові в суботу вночі -2°, вдень + 1°, невелика хмарність. У неділю вночі -1°, вдень +3°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі 0°, вдень +6°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю - суцільна хмарність, вночі 0°, вдень +5°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність, легкий дощ. Температура повітря +3°...+5°. У неділю температура буде +1°...+6°, хмарно з проясненнями.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +5°, вдень +8°. У неділю - невелика хмарність, +4°...+6°.

У Харкові в суботу температура вночі складе -2°, вдень +1°, невелика хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть -3°...+2°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі 0°, вдень +5°. У неділю температура становитиме 0°...+4°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу - практично безхмарно, +3°...+12°. У неділю - невелика хмарність, +1°...+11°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує хмарна погода з проясненнями, температура вночі 0°, вдень +5°. У неділю вночі очікується -1°, вдень +4°, похмуро, суцільна хмарність.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі -2°, вдень +4°. У неділю буде похмуро, вночі -3°, вдень +2°.

У Сєвєродонецьку завтра буде поблачно з проясненнями, температура вночі -3°, вдень +2°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме -3°, вдень +1°.

Погода в Україні 21 січня / фото УНІАН
Погода в Україні 22 січня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарно з проясненнями, температура вночі -2°, вдень до 0°. У неділю вночі температура становитиме -4°, вдень стовпчики термометрів покажуть +2°, похмуро, суцільна хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде хмарно з проясненнями, вночі -1°, вдень +1°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура становитиме -1°...+3°.

У Трускавці в суботу буде хмарно з проясненнями, температура до +1°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура -1°...+1°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +1°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ, -4°...+7°.

У Затоці в суботу - ясно і безхмарно, вночі +7°, вдень +9°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +5°...+7°.

У Бердянську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура +1°...+5°. У неділю - похмуро, температура 0°...+4°.

Вас також можуть зацікавити новини: