14 березня в Україні буде дуже тепло / фото rihaij, Pixabay

У вівторок, 14 березня, в Україні очікується суха, тепла, але вітряна погода. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

За її даними, завтра у більшості областей України переважатиме суха повітряна маса антициклонального походження, лише вночі на Волині, Рівненщині, а ввечері на півдні Криму пройде невеликий дощ.

"Вітер південного напрямку, ймовірні штормові пориви до 15-20 метрів за секунду. Обережно!" - попередила синоптик.

За її словами, температура повітря порадує українців. У вівторок, за її даними, передбачається протягом дня +10...+15 градусів, в західних областях повітря прогріється до +12...+18 градусів. Трохи свіжіше буде на сході України та на узбережжі морів, +7...+10 градусів.

Погода у Києві

"У Києві у вівторок стовпчики термометрів піднімуться до чудових +12... +13 градусів. Виходьте грітися", - потішила синоптик.

Проте, за її словами, завтра в столиці очікується сильний вітер: "може ганяти пил, легкі предмети, гнути тополі та хитати погано закріплені білборди", - зауважила вона.

В Україну йде потепління

За прогнозом Погода УНІАН, цього тижня в Україні очікуються температурні коливання та періодичні опади, але все одно буде доволі тепло

За даними синоптика Ігоря Кібальчича, в Україні найближчими днями збережеться аномальне тепло, а температурний фон буде на 5-10 градусів вище за норму.

Вас також можуть зацікавити новини: