4 квітня в Україні буде хмарно та прохолодно / фото Pixabay

Найближчого тижня в Україні буде волого та переважно холодно. Про це попередила синоптик Наталка Діденко. Проте, за її словами, у східній частині України температура повітря буде навпаки високою й досягатиме +14...+18 градусів.

"Завтра, у вівторок, найхолоднішою очікується погода в західних, північних областях (окрім Сумщини) та на Вінниччині, вдень лише +2...+8 градусів", - попередила вона.

За її даними, 4 квітня в Україні переважатиме хмарна погода. У більшості центральних областей та на Сумщині очікується +10...+14 градусів, на півдні та сході буде дуже тепло, +14...+18 градусів, а в Криму може прогріти до +20 градусів.

Відео дня

Найближчої ночі, за прогнозом Наталки Діденко, невеликі дощі та мокрий сніг пройдуть на заході та півночі, а завтра вдень дощ очікується лише на Вінниччині, місцями на Одещині та в Чернівецькій області.

"У Києві з найближчої синоптичної перспективи 4 квітня передбачається найхолоднішим: вночі +1...+4 градуси, вдень +6...+7 градусів", - розказала синоптик. За її даними, вночі у столиці можливий мокрий сніг, а завтра вдень - без істотних опадів.

"Надалі трохи потепліє, проте дощі не відчепляться", - резюмувала Наталка Діденко.

Похолодання в Україні

Найближчого тижня температурний фон в Україні очікується в межах норми, а у західній частині - нижче за норму на 2-4 °С.

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, найближчими днями у нас в країні очікується значна кількість опадів, а в західних областях подекуди спостерігатимуться снігопади.

Вас також можуть зацікавити новини: