6 жовтня в Україні посилиться вітер / фото pixabay.com

Перед вихідними в Україні буде прохолодно, подекуди пройдуть дощі та посилиться вітер. Про це каже синоптик Наталка Діденко.

За її даними, 6 жовтня в Україні максимальна температура повітря становитиме +14...+18 градусів, лише на півдні буде тепліше, +19...+23 градуси.

"Особливість завтрашнього дня - сильний північно-західний та північний вітер! Дивіться уважно, де паркуватимете свій чи найманий автомобіль", - попередила синоптик.

Відео дня

Щодо опадів, то, за її словами, на переважній більшості території України в п'ятницю їх не очікується, лише у південній частині, а також на Донеччині та Луганщині пройдуть дощі.

У Києві завтра, за прогнозом Наталки Діденко, очікується суха погода з денною температурою повітря +15...+16 градусів.

"Субота в Україні буде свіжою, з дощами по півночі, у неділю - дощі та холодяка (лише на півдні та південному сході затримається тепліша погода). Холод переважатиме на початку наступного тижня", - прогнозує вона.

Потепління, яке прогнозувалося з понеділка, за даними Наталки Діденко, зсувається на другу половину тижня.

Похолодання в Україні

За даними Погода УНІАН, наприкінці тижня в Україні суттєво похолоднішає. Неділя та понеділок, 8 та 9 жовтня, очікуються найхолоднішими днями з найближчих. Очікується що вночі температура подекуди опускатиметься до 0°...+3°, а вдень у більшості областей буде не вище +9°...+13°.

Вас також можуть зацікавити новини: