Сьогодні в Україну прийдуть дощі / фото Dr. Georg Wietschorke, Pixabay

Відсьогодні погода в Україні почне змінюватися. На заході та півночі країни пройдуть дощі, місцями - сильні. Також місцями в західних областях температура опуститься на пару градусів, але все одно буде доволі тепло. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде похмуро й дощитиме. Опади очікуються повсюдно, місцями будуть зливи. У Волинській, Рівненській, Львівській та Закарпатській областях температура знизиться до +12°...+13°, у Тернопільській, Хмельницькій та Івано-Франківській буде до +14°, а в Чернівецькій області повітря прогріється до +17°.

На півночі України дощі очікуються в Житомирській та Чернігівській областях. Стовпчики термометрів тут покажуть +15°...+16°, а в Київській області повітря прогріється до +18°.

Відео дня

На сході України буде сухо й трохи хмарно. Повітря тут прогріється до +16°...+18°. Аналогічна ситуація очікується і в центральній частині України. Однак розкид температур тут буде трохи більше: від +15° до +18°.

На півдні України також очікується суха погода з невеликою хмарністю. Стовпчики термометрів тут протягом дня покажуть +12°...+16°.

25 березня частину України накриють дощі та зливи / фото УНІАН

Прикмети погоди 25 березня

25 березня - якщо наполегливо каркають ворони, значить, буде дощ.

Вас також можуть зацікавити новини: