До кінця листопада в Україні очікується дощова погода / фото pixabay.com

Сьогодні і завтра в Україні збережеться суха погода. Потім налетять дощі, місцями - зливи. Опади триватимуть до початку грудня.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, згідно з прогнозом, перші дощі прийдуть в Україну в суботу, 27 листопада. Дощі, місцями сильні, накриють все Лівобережжя. Також невеликі опади можливі у Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Відео дня
Погода в Україні 27 листопада / фото УНІАН

Дощі трохи ослабнуть, але продовжаться 28 листопада. А в понеділок, 29 листопада, опади очікуються вже по всій Україні, лише на крайньому заході та на півдні їх може бути менше. 

Погода в Україні 29 листопада / фото УНІАН

Наприкінці листопада в Україні похолодає, тому на півночі та заході України дощ перетвориться на сніг. Опади почнуть слабшати й залишати територію нашої країни. Дощі, місцями можливо мокрий сніг, очікуються також у східних, Дніпропетровській та Харківській областях.

Погода в Україні 30 Листопада / фото УНІАН

Опади продовжаться і на початку грудня. Так, 1 грудня, сніжна погода очікується на заході, а також північному сході. Невеликі дощі залишаться лише на південному сході.

Погода в Україні 1 грудня / фото УНІАН

Потім дощі, місцями - сніг, продовжаться в окремих областях України. Опади остаточно покинуть територію країни до вихідних, 4 і 5 грудня.

Нагадаємо, за прогнозом Укргідрометцентру, грудень цього року буде близьким до кліматичної норми.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: