У Київській області у п'ятницю на дорогах буде ожеледиця, попередили синоптики / фото УНІАН, Максим Поліщук

Прогноз погоди для Київської області на п'ятницю, 8 грудня, тривожний. Регіону загрожує небезпечне метеорологічне явище - на дорогах очікується ожеледиця, оголошено І рівень небезпечності (жовтий).

В області буде хмарно, йтиме сніг, нічна температура становитиме від -4 до -9 градусів, а денна очікується -1…-6, поділилися прогнозом в Українському гідрометцентрі.Синоптики додали, що вітер буде північно-східний, його швидкість може становити від 7 до 12 м/с.

Погода в Києві 6 грудня 2023 спрогнозована не дуже холодна - вночі може бути від -4 до -6, а вдень мороз трохи відступить, і термометри показуватимуть -1…-3.

Відео дня

Прогноз погоди на завтра для України - що повідомлялося

В Українському гідрометцентрі зазначали, що 8 грудня в північних, Харківській та Вінницькій областях можливий сніг, у більшості східних, південних та центральних регіонів очікується дощ та сніг, налипання мокрого снігу й ожеледь.

У Гідрометцентрі додали, що у північних та західних  областях нашої держави нічна температура повітря становитиме -4...-9 градусів. За прогнозом синоптиків, на решті території упродовж доби буде від 0 до -5, а на півдні трохи тепліше - від 0 до +5.

Вас також можуть зацікавити новини: