У низці областей України очікується погодна небезпека / фото Pixabay

Погода сьогодні, у п'ятницю, 8 грудня, у низці регіонів України очікується небезпечна.

Спрогнозовано хмарність, у більшості областей на дорогах буде ожеледиця, попередили в Українському гідрометцентрі. За даними синоптиків, на високогiр'ї Iвано-Франкiвської та Закарпатської областей утримуватиметься помірна сніголавинна небезпека (2 рівень). 

У західних регіонах істотні опади не очікуються, на Прикарпатті й Закарпатті місцями можливий туман.

Відео дня
У низці регіонів нашої країни завтра очікується погодна небезпека / карта facebook.com/UkrHMC

"У північних, Вінницькій та Харківській областях - сніг, у більшості центральних, східних та південних областей - сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь…", - зазначили в Гідрометцентрі.

У західних та північних областях температура повітря вночі прогнозується від -4 до -9 градусів, на решті території упродовж доби очікується 0…-5, а на півдні - від 0 до +5. В тимчасово окупованому РФ Криму може бути набагато тепліше - від +6 до +11.

Низці регіонів нашої країни 8 грудня загрожує погодна небезпека / карта facebook.com/UkrHMC

Вітер очікується східний, північно-східний, його швидкість може становити від 7 до 7-12 м/с. У південно-східних та східних регіонах можливі пориви вітру 15-20 м/с.

Прогноз погоди на сьогодні - Київ та низку областей попереджали про погодні неприємності

Український гідрометцентр попереджав, що вдень у більшості центральних областей нашої держави, на півдні та на частині Донбасу очікуються опади - дощ та сніг.

Синоптики також повідомляли, що у Київській області на дорогах подекуди буде ожеледиця. Істотні опади не очікувалися. Денна температура повітря у столиці спрогнозована на рівні -2...-4 градуси.

Вас також можуть зацікавити новини: