Синоптик розповіла, коли до України повернеться літо (відео)

Ще кілька прохолодних днів - і до України знову повернеться літо. Атмосферний фронт, який приніс похолодання до країни, із середи, 14 червня, почне слабшати, кажуть синоптики.

Як йдеться в сюжеті ТСН, середина тижня відзначиться істотним потеплінням. Та на спеку розраховувати не варто, буде сонячно та комфортні +22...+27 градусів. Опадів у більшості регіонів синоптики не передбачають, окрім заходу країни. Там ймовірні дощі й навіть паводки.

"По всій території України 11 червня ще прохолодно, середа - перехідний етап. І вже ближче до вихідних, четвер-п'ятниця, підвищення температури - +22...+27 градусів", - каже синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

На заході країни, каже вона, можуть спостерігатися паводки за рахунок злив, але вони будуть короткочасними і в межах русла. Гідрологи будуть слідкувати за ситуацією, додає синоптик.

Якою буде погода в Україні до кінця тижня 12-18 червня

Синоптик Наталка Діденко прогнозувала, що підвищення температури в Україні очікується з 14 червня.  "Надалі, із середи, градуси набиратимуть обертів у бік підвищення", - каже вона.

Як повідомляла Погода УНІАН, на вихідних, 17 і 18 червня, в Україні стане ще тепліше. Температура практично по всій країні підніметься до +25°...+29°, лише місцями на заході буде +22°...+24°. 

Вас також можуть зацікавити новини: