7 лютого в Україні буде тепло, але вітрчно та подекуди пройдуть опади / фото sharkolot / Pixabay

У середу, 7 лютого, в Україні буде дуже тепло, але подекуди пройдуть опади та ще буде відчутний вітер. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

"Очікується впродовж дня +6...+12 градусів, на півдні та південному заході +10...+16 градусів!" - повідомила синоптик.

Атмосферний фронт, за її словами, черкне західні та північні області - там пройдуть невеликі дощі, ввечері можливо з мокрим снігом. Також найближчої ночі на сході є ймовірність незначних опадів.

Відео дня

"Вітер у своєму репертуарі - південно-західного та західного напрямків, 7-12, подекуди сильні пориви до 15-20 метрів за секунду", - попередила Наталка Діденко.

Погода у Києві - прогноз синоптика

У столиці, за прогнозом Наталки Діденко, завтра також тепло стрибне до +7...+9 градусів. "Щоправда, буде хмарно та вітряно, невеликий дощ", - зауважила фахівець.

Погода в Україні - прогноз на найближчі дні

Раніше синоптик Наталка Діденко повідомляла, що 7 лютого температура повітря трохи підвищиться, але це потепління буде короткочасним, адже вже 8-9 лютого похолоднішає одразу на 2-5 градусів.

З 10 лютого в Україні очікується різке потепління до +10...+16 градусів, яке триматиметься кілька днів. А у другій половині лютого знову передбачається чергове похолодання.

Вас також можуть зацікавити новини: