Погода на сьогодні / фото pixabay.com

Сьогодні, 3 вересня, у деяких регіонах України очікується штормовий вітер.

Про це попередила синоптик Наталка Діденко.

"Сильний, до штормових поривів, вітер очікується 3 вересня у південній частині, на сході та в Дніпрі з районами", - зазначила вона.

Відео дня

За прогнозом синоптика, також сьогодні у західних областях, крім Волині та Рівненщини, очікуються дощі. Вдень невеликі дощі пройдуть також у південній частині, у центрі та можуть навіть досягнути Харківщини.

Щодо температури, то, за даними Наталки Діденко, на півдні та в східних областях очікується +22...+28 градусів, на Одещині +20...+22 градуси. У центральних областях буде +16...+21, на Дніпропетровщині +22...+27 градусів. У північній частині вдень очікується +15...+22 градуси, а у західних областях повітря прогріється до +14...+18 градусів.

Нагадаємо, за прогнозом Укргідрометцентру, до кінця вересня підвищення температури в Україні чекати не варто. Однак і потім літнього тепла теж не буде. "До середини місяця погода буде все ж вереснева, осіння з деякими коливаннями температури. Максимальні температури будуть в межах 15-20 градусів, на півдні до 23-25 градусів", - спрогнозувала синоптик Наталя Голеня.

Вас також можуть зацікавити новини: