Незабаром в Україні потеплішає / фото rihaij, Pixabay

Холодна та дощова погода в Україні триватиме ще недовго. Синоптик Наталка Діденко каже, що температура почне підвищуватись вже від завтра, 21 березня, а на вихідних на нас чекає гарна погода. Про це вона розказала на своїй сторінці у Facebook.

"З 21-го березня почне теплішати. Вихідні будуть гарними", - сказала синоптик.

Сьогодні ж, за її даними, в більшості областей очікується дощ, часом із мокрим снігом.  Лише в східній частині опади малоймовірні.   

Відео дня

Протягом дня середи температура повітря особливо не зміниться - буде +5...+9 градусів, а у східних областях, в Криму та на Закарпатті повітря прогріється до +8...+12 градусів.

У Києві сьогодні, за прогнозом Наталки Діденко, йтиме дощ,. Протягом дня стовпчики термометрів у столиці показуватимуть близько +5 градусів.

Потепління в Україні - що відомо

Про те, що незабаром до України прийде потепління, а дощі припиняться, кажуть і в Укргідрометцентрі. За прогнозом, вже 2-23 березня у більшості областей буде без опадів, тільки у південних та західних областях місцями ще може бути невеликий дощ.

Температура повітря зростатиме поступово. Вночі 22-23 березня буде 0…+6, а вдень 23 березня вже очікується весняне тепло +9…+15 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: