Прогноз погоди на 22 липня / фото Krzysztof Niewolny, Pixabay

Сьогодні, 22 липня, погода в Україні буде нестабільною. Так, на заході країни вдарить потужна спека до +34°...+37°, а на Лівобережжі пройдуть невеликі дощі і місцями температура знизиться до +22°...+24°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні буде найспекотніше. Тут стовпчики термометрів покажуть +29°...+34°, а на Закарпатті очікується до +37°. У Волинській, Рівненській та Тернопільській областях очікуються грози. На решті території від спеки рятуватиме лише невелика хмарність.

Відео дня

На півночі країни сьогодні буде від +24° до +30°. Прохолодніше всього буде в Сумській області, а найтепліше - на Житомирщині. Також в Сумській області пройдуть невеликі дощі. На решті території - без істотних опадів.

У центральних областях протягом дня повітря прогріється до +26°...+30°, лише на Полтавщині буде трохи прохолодніше, +24°. Місцями покапають невеликі дощі.

На сході України сьогодні буде прохолодніше за все. Тут стовпчики термометрів покажуть +22°...+25°. Очікуються невеликі дощі, а в Луганській області - грози.

На півдні країни тепло розподілиться нерівномірно. Так, у Криму та Запорізькій області очікуються невеликі дощі, а повітря прогріється до +26°. А в Миколаївській, Херсонській та Одеській областях буде спека +30°...+32°.

Погода в Україні 23 липня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: