Сьогодні в Україні буде тепло і без опадів / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 11 вересня, в Україні буде тепло і сухо. Практично повсюдно буде невелика хмарність з проясненнями, лише в Дніпропетровській та Луганській областях очікується ясна й безхмарна погода. Найтепліше буде на південному сході країни, а найпрохолодніше - на заході та в Криму.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

У західних областях сьогодні буде +23°...+25°. Хмарно з проясненнями, без дощів.

Відео дня

Аналогічна погода очікується і на півночі України. Тут протягом дня буде +24°...+25°, невелика хмарність.

Читайте такожУкраїну накриють літні + 28°: прогноз погоди на вихідні (карта)

У центральних областях очікується від +24° до +28°. У Дніпропетровській області - ясно і безхмарно, на решті території - невелика хмарність.

Жителів східних областей сьогодні також чекає тепла погода. Максимально стовпчики термометрів покажуть +28°. У Луганській області буде багато сонця, на решті території - невелика хмарність.

На півдні України сьогодні буде хмарно з проясненнями, стовпчики термометрів покажуть +25°...+ 28°, проте в Криму повітря максимально прогріється до +23°. Без опадів.

Погода в Україні 11 вересня / фото УНІАН

Нагадаємо, синоптик Укргідрометцентру Наталія Голеня прогнозує, що "бабине" літо протримається в Україні ще кілька днів. Зміни погоди варто чекати з 14 вересня, коли з північного заходу буде переміщатися Активний атмосферний фронт. Він принесе невеликі дощі. Після проходження фронту з 16 вересня температура почне знижуватися до +4...+6 градусів.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: