У Києві очікується різке похолодання / фото УНІАН

Найближчі дні у Києві будуть теплими, сухими та з достатньою кількістю сонця. Однак така погода триватиме недовго - синоптики вже прогнозують різке похолодання та дощі. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

Очікується, що впродовж наступних трьох діб по Київщині буде сонячна та тепла погода, опадів не передбачається.

"Проте 2 та 3 квітня за рахунок зміни синоптичних процесів можливі короткочасні дощі", - кажуть в Укргідрометцентрі.

Відео дня

Температура вночі найближчим часом буде коливатися в межах +5°...+11°, в денні години температурні показники можуть досягати +20°...+22°, але з середини наступного тижня температура поступово знижуватиметься. Зокрема, вже 3 квітня очікується різке похолодання - температура у столиці впаде одразу на 10 градусів, до +11° вдень.

З 3 квітня у Києві різко похолоднішає / фото Укргідрометцентр

Потепління в Україні - як довго воно триватиме?

Відсьогодні до України прийшло відчутне потепління. По всій країні очікується суха та сонячна погода без опадів. У більшості областей, за прогнозом синоптика Наталки Діденко, повітря прогріється до +20...+25 градусів. "30-31 березня буде ніби квітень!" - каже синоптик.

Однак це потепління, хоч і буде відчутним, проте триватиме недовго. За словами Наталки Діденко, у вівторок, 2 квітня, похолодання очікується у західних областях. У середу, 3 квітня, зниження температури вже спостерігатиметься у більшості областей України.

Вас також можуть зацікавити новини: