30 березня на киян чекає тепла та суха погода / фото УНІАН

Субота, 30 березня, погода в Києві покращиться: буде тепло і сухо. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Вранці стовпчики термометрів покажуть +9°, а вдень температура підвищиться до +15°...+20°. Очікується хмарна погода з проясненнями, але вже без опадів.

Вітер дутиме з півдня, його швидкість становитиме 7-12 м/с. Атмосферний тиск знижений, 746-748 міліметрів ртутного стовпа.

Відео дня

Погода в Україні - прогноз на 30 березня

За даними Погода УНІАН, сьогодні найтепліша погода очікується на заході України, де температура повітря сягне позначок у +21°...+24°. Буде невелика хмарність, у деяких місцях очікується ясна і безхмарна погода.

У північних регіонах країни тепло розподілятиметься неоднорідно. У Житомирській області стовпчики термометрів піднімуться до +22°, тоді як на решті території очікується +16°...+19°.

На сході країни прогнозується мінлива хмарність, але опадів не очікується. Удень температура коливатиметься між +16° і +18°.

У центральній частині України сьогодні передбачається легка хмарність. У Житомирській та на півдні Дніпропетровської області температура повітря може піднятися до +20°...+22°, тоді як на решті території буде трохи прохолодніше - від +16° до +19°.

На півдні країни прогнозуються значні температурні контрасти. В Одеській області буде лише +14°, тоді як в інших районах температура варіюватиметься від +18° до +20°.

Вас також можуть зацікавити новини: