До Києва мчить зимова негода / фото ua.depositphotos.com

У Києві та Київській області рівень небезпечності підвищено до другого. За прогнозами, погода стане ще гіршою. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

"Вдень 26 листопада та вночі 27 листопада очікуються складні погодні умови ІІ (помаранчевого) рівня небезпечності", - попереджають синоптики.

Вони прогнозують сильні снігопади, приріст снігового покриву 20-30 см, а у південних та східних районах області намете до 50 см. Також очікується посилення вітру до 17-22 м/с, місцями по області його швидкість сягатиме 25 м/с. Синоптики прогнозують також хуртовини, снігові замети, а на дорогах -  ожеледицю. 

Відео дня

"Складні погодні умови призведуть до ускладнення роботи комунальних та енергетичних підприємств; порушення та припинення руху транспорту на дорогах та вулицях", - попереджають фахівці.

Довідка УНІАН. II рівень небезпечності оголошується, коли погодні умови несуть реальну загрозу для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. 

У Києві та області оголошено ІІ рівень небезпеки / фото Укргідрометцентр

У Києві оголошено штормове попередження - прогноз на сьогодні

На 24 листопада у столиці та області оголошено І рівень небезпечності через посилення вітру. Синоптики прогнозують, що його пориви у п'ятницю сягатимуть 15-20 м/с. 

Вас також можуть зацікавити новини: