В Україні на зміну похолоданню прийде потепління / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 19 листопада, в Україні очікується дощ та мокрий сніг. Останній прогнозують на Сумщині, місцями у Чернігівській, Київській, Полтавській, Харківській областях та в Карпатах. 

Про це пише у своєму Telegram-каналі відомий синоптик Наталка Діденко.

"Дощ прийде у південну частину України в другій половині дня або вже ввечері. На Донеччині та Луганщині - без істотних опадів", - прогнозує вона.

Відео дня

Читайте такожНа зміну морозам в Україну йдуть дощі: де знадобиться парасолька (карта)Крім того, українцям дошкулятиме сильний вітер на Заході та Півночі України.

"Температура повітря після холодної ночі вдень трохи підвищиться, передбачається +2°....+8°. 20-го листопада потепліє ще на кілька градусів", - розповіла Діденко.

За її прогнозом, 19 листопада у Києві очікуються дощі, вдень стовпчики термометрів показуватимуть +5°.

"20-21 листопада стане ще тепліше на пару градусів, проте атмосфера буде нестійкою, повітря вологим, з опадами, вітер - рвучким. З понеділка-вівторка знову похолодає, а ближче до наступних вихідних - знову потепліє", - додала синоптик.

Як прогнозує Укргідрометцентр, перший сніг у Києві очікується в ніч проти п'ятниці, 19 листопада. За прогнозом синоптиків, температура повітря вдень прогріється до + 3°...+5°, а вночі опуститься до -1°. Вітер очікується південно-західний, 5-10 м / с.

Вас також можуть зацікавити новини: