У п'ятницю  на більшості територій України буде дощ та мокрий сніг / фото liz west/flickr.com

Синоптик Наталка Діденко повідомила, що сьогодні, 26 січня, синоптична ситуація в Україні особливо не зміниться.

"Прогноз почнемо із вітру. Можливі штормові пориви вітру в Україні. Це - всі західні області, Житомирщина, Одещина, частина Криму, Вінниччина. 26-го січня пориви північно-західного вітру досягатимуть 15-20 метрів за секунду", - написала вона.

За її словами, на решті території у п'ятницю повсюди буде дощ та мокрий сніг.

Відео дня

"Температура повітря протягом дня становитиме від 3 градусів морозу до 3 тепла. У Києві завтра також буде вогко, хмарно, із дощем та мокрим снігом. Температура повітря близько нуля. Надалі очікується невелике похолодання. Уникайте калюж, бурульок з дахів і фальшивих людей та новин", - додала вона.

Погода в Україні - останні новини

Український гідрометцентр повідомив, що погода в Україні сьогодні - у п'ятницю, 26 січня, у різних частинах держави очікується небезпечна. В Одеській області та у західних регіонах спрогнозовано пориви вітру 15-20 м/с, крім того, у Карпатах очікується хуртовина. Синоптики додали, що пориви вітру також можуть досягати швидкості до 20 м/с подекуди в Житомирській та Вінницькій областях.

Погода в Україні зміниться у лютому - на частині території нашої держави очікується відчутне похолодання. Температура повітря місцями може становити понад -10 градусів у нічний час доби, поділився народний синоптик Станіслав Щедрін.

Вас також можуть зацікавити новини: