На Закарпатті очікується негода / фото ua.depositphotos.com

На Закарпатті очікується різке погіршення погоди. Попередження про ускладнення погодних умов оприлюднив Закарпатський обласний центр з гідрометеорології.

"Протягом 2-3 квітня у зв'язку з надходженням холодної повітряної маси очікується короткотривале зниження температур повітря на 8-10°", - попереджають синоптики.

За прогнозом, вдень 1 квітня буде +20°...+25°, а 2 квітня очікується вже +10°...+15°, на високогір'ї - до +7°. Вночі 3 квітня буде +3°...+7°, вдень +12°...+17°, а на високогір'ї - до +4°...+9°.

Відео дня

2 квітня очікується помірний, місцями значний дощ й окремі грози. Також вдень 2 та 3 квітня прогнозиується посилення вітру 15-20, а на високогір'ї - до 25 м/с.

"Ускладнення погодних умов відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, зв'язку, будівельної і туристично-рекреаційної галузей", - попереджають в гідрометцентрі.

Погодана Закарпатті - прогноз на найближчі дні

Сьогодні по області очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер буде південний 7-12 м/с, вдень в горах подекуди 15-20 м/с. Температура повітря вдень +21°...+26°, в горах місцями +13°...+18°.

На автошляхах також без опадів. Видимість добра - 10 км і більше.

В Ужгороді очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Стовпчики термометрів покажуть +23°...+25°.

У наступні дві доби на Закарпатті стане хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, а вранці та вдень пройдуть дощі, місцями опади будуть значними. Вітер місцями сягатиме 15-20 м/с. Температура повітря вночі 7-12° тепла, вдень 10-15°, на високогір'ї до 7° тепла.

Вас також можуть зацікавити новини: