На Закарпатті на 2 дні оголосили жовтий рівень небезпечності / фото ua.depositphotos.com

У Закарпатській області на два дні оголосили І рівень небезпечності. Про ускладнення погодних умов попереджає Закарпатський обласний центр з гідрометеорології.

За даними синоптиків, на Закарпатті очікується похолодання, сильні дощі, сніг та мокрий сніг, а також сильний вітер.

"Упродовж 15-16 жовтня, внаслідок надходження на територію Закарпатської області холодної повітряної маси, очікується ускладнення погодних умов", - попереджають синоптики.

Відео дня

Зокрема, вранці та вдень 15 жовтня в горах очікуються значні дощі, вночі 16 жовтня - подекуди з переходом у мокрий сніг та сніг.

Вранці та вдень 15 жовтня пориви північного вітру подекуди сягатимуть 15-20 м/с.

Вдень 15 жовтня очікується зниження максимальних, а вночі 16 жовтня - мінімальних температур повітря одназу на 8-10 градусів: вдень 14 жовтня буде 20-25°, а вдень 15 жовтня вже 11-16°. Вночі 15 жовтня очікується 8-13°, а вночі 16 жовтня похолоднішає до 1-6°.

"Ускладнення погодних умов 15-16 жовтня відповідає І рівню небезпечності. Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць та будівельної і туристично-рекреаційної галузі", - попереджають синоптики.

Погіршення погоди в Україні

Вже у неділю, 15 жовтня, в Україні почнеться похолодання, а з понеділка майже по всій країні температура знизиться до +9°...+12°. Наприкінці наступного тижня, за прогнозом синоптика Наталки Діденко, на заході та півночі України можливий мокрий сніг.

Вас також можуть зацікавити новини: