На Закарпатті очікуються заморозки / фото nkul.livejournal.com

У Закарпатській області на два дні поспіль оголосили підвищений рівень небезпечності через заморозки. Про це повідомляє Закарпатський обласний центр з гідрометеорології.

"Вночі та вранці 20 і 21 березня на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгороду на поверхні ґрунту та в повітрі очікуються заморозки 0...-3 градусів", - йдеться у попередженні.

Через це оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня

Погода на Закарпатті - прогноз на найближчі дні

Сьогодні, за даними синоптиків, на Закарпатті буде хмарно з проясненнями. Вдень без істотних опадів. Вранці на поверхні ґрунту та в повітрі заморозки, в горах подекуди туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря впродовж дня становитиме +6°...+11°, в горах місцями 0°...+2°.

На автошляхах вранці в горах подекуди туман. Видимість добра, під час опадів 1-2 км, в тумані 200-500 метрів.

В Ужгороді сьогодні також буде хмарно з проясненнями й без істотних опадів. Вранці на поверхні ґрунту та в повітрі будуть заморозки 0°...-2°. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Вдень повітря прогріється до +9°...+11°.

21 березня на Закарпатті очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці заморозки 0°...-3°, в горах подекуди туман. Вітер західний 5-10 м/с. Температура вночі падатиме до 0°...-5°, вдень очікується +8°...+13°, в горах місцями 0°...+5°.

22 березня буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, а вдень пройде слабкий дощ, в горах місцями мокрий сніг. Вночі та вранці в горах подекуди туман. Температура повітря вночі 0°...+5°, вдень +7°...+12°, в горах місцями вночі -3°...-5°, вдень 0°...+5°.

Вас також можуть зацікавити новини: