Наприкінці тижня частину України накриє похолодання / фото rihaij, Pixabay

Кінець травня - початок червня в Україні буде в більшості областей з комфортною температурою. Спеки в найближчий тиждень не очікується. Навпаки, місцями температура опуститься до +15°...+20°. Найближчими днями домінуватиме суха погода, проте періодично очікуються невеликі дощі та грози. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Тиждень в Україні розпочнеться зі стабільної та комфортної температури. По всій країні 29 травня стовпчики термометрів покажуть +22°...+25°. Без істотних опадів.

29 травня в Україні буде комфортне тепло / фото УНІАН

У вівторок, 30 травня, хмарності в Україні побільшає. На сході, в Дніпропетровській і Запорізькій областях, а також в Криму очікуються дощі, місцями - з грозами. Місцями на Лівобережжі, а також у Криму температура опуститься до +18°...+22°. На решті території очікується від +22° до +26°.

Відео дня
30 травня в деяких областях України очікуються дощі та грози / фото УНІАН

Завершиться весна в Україні досить комфортною температурою. У більшості областей стовпчики термометрів покажуть +21°...+25°. В Одеській та Закарпатській областях повітря прогріється до +26°...+27°, в Криму - до +19°. На півострові, в Донецькій і Луганській областях очікуються дощі.

31 травня в Україні буде тепло / фото УНІАН

Літо в Україні почнеться з підвищення температури. Сонця побільшає, опадів 1 червня не очікується. Стовпчики термометрів покажуть +22°...+26°, місцями повітря прогріється до +28°.

1 червня в Україні буде тепло і багато сонця / фото УНІАН

У п'ятницю, 2 червня, на заході  та півночі України очікуються грози. Стовпчики терометрів покажуть +22°...+25°, місцями в центральній частині повітря прогріється до +26°...+28°.

2 червня в Україну нагрянуть грози / фото УНІАН

На вихідних, 3 і 4 червня, в окремих областях України пройдуть дощі. При цьому очікується зниження температури на заході і півночі до +15°...+20°. На решті території нашої країни залишиться тепло до +20°...+25°. 

3 червня на заході та півночі України похолоднішає / фото УНІАН
Наприкінці тижня на південному сході очікуються невеликі дощі / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: